Tenis

Scandal fără voia ei » Simona Halep creează conflicte între numele mari din tenisul românesc

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 iulie 2014

Simona Halep este în acest moment sportivul numărul 1 al României, iar performanţele incredibile din ultima vreme au fost comentate de foarte mulţi foşti sportivi.

Ruxandra Dragomir, fostă jucătoare de top 20, i-a criticat dur pe Ilie Năstase şi Ion Ţiriac: "Puteau să facă mai multe pentru ea cînd era mică".

Reacţia lui Ilie Năstase nu a întîrziat să apară, iar fostul număr 1 ATP a fost foarte acid: "Eu nu ştiu dacă Ruxandra Dragomir are dreptul să vorbească despre ce am făcut eu în tenis. O întreb eu, acum, dacă Ilie Năstase a făcut ceva pentru tenisul românesc sau nu şi să se uite pe cifrele carierei mele.

Văd că la noi se poate orice. Ea s-a făcut acum baroneasă la partidul lui Udrea. Pînă acum, PSD era partidul baronilor, dar văd că s-a schimbat treaba. Partidul Elenei Udrea este plin de baronese: Udrea e baroneasă, Dragomir e baroneasă şi mai sunt şi altele pe acolo.

S-au strîns toate baronesele acolo. Ar trebui să se uite ce a făcut ea când a condus federaţia. Nu vreau să spun mai multe", a spus Năstase în Ziarul Ring.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.