Campionate

GALERIE FOTO Claudio Bravo, prezentat oficial la Barcelona: "Am încredere în potenţialul meu"

+8 Foto
Prezentare Claudio Bravo Sursa: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 iulie 2014

Barcelona l-a prezentat oficial pe noul său portar, Claudio Bravo. Acesta a semnat un contract valabil pe 4 ani.Chilianul a apărat poarta naţionalei pînă în optimile de finală ale Campionatului Mondial, moment în care a părăsit competiţia, echipa sa fiind înfrîntă de Brazilia, 2-1.

Bravo, 31 de ani, va purta numărul 13, după ce numărul 1 a fost adjudecat de principalul său adversar din poarta catalanilor, Ter Stegen.

"În niciun moment nu mi s-a spus că voi fi al treilea, al patrulea sau al doilea portar. Cred că vom pleca toţi de la zero. Am încredere în capacitatea mea şi potenţialul meu. Va fi o provocare enormă şi o motivaţie suplimentară", a declarat Claudio Bravo.

Germanul Marc-Andre Ter Stegen a fost transferat de Barcelona în luna mai. Clubul catalan a plătit în schimbul acestuia 12 milioane de euro. Aceaşi sumă de bani s-a dat şi pentru Bravo.

Claudio Bravo a venit la Barcelona de la Real Sociedad pentru care a jucat în 229 de meciuri şi a înscris golul victoriei în partida cu Gimnastic Tarragona, 1-0. Pentru echipa ţării sale a strîns 83 de selecţii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.