Liga 1

Un fost căpitan al lui Dinamo iese la atac! Face praf un jucător: "M-aţi omorît cu el! Ce să facă băiatul ăsta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 July 2014

Fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriţă, nu este de acord cu noua strategie a clubului din "Ştefan cel Mare". Mai mult, fostul fundaş îl face praf pe Laurenţiu Rus, cel care este noul căpitan al "cîinilor". 

"Nu ăsta e Dinamo pe care îl vrem noi. Eram crescuţi altfel. Să stai încă trei ani să aştepţi ce? Oricum nu se ştie dacă Dinamo o să formeze o echipă competitivă, care să se bată la titlu sau la cupele europene.

Dinamo nu poate să-şi propună decît să supravieţuiască în Liga 1 şi nimic mai mult. Dacă sînt aduşi tineri talentaţi, nu au cum să crească dacă nu au jucători experimentaţi lîngă ei. Pe lîngă cine să crească?

La noi în vestiar erau minimum 3 jucători de valoare plus alţii cu experienţă. Ce să facă Rus? M-aţi omorît cu el! Mi-a mai zis cineva de Rus. Ce să facă băiatul ăsta?

El ştie ce înseamnă spiritul lui Dinamo? E căpitan doar pentru că sînt numai puşti pe lîngă el. Păi, la noi cînd ţipa Jean Vlădoiu erau toţi atacanţii călare. La mijloc era Cătălin Hîldan la fel", a spus Giani Kiriţă la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.