Nationala

FRF a stabilit antrenorii selecţionatelor României » Ce tehnicieni vor pregăti următoarea "Generaţie de Aur"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 iulie 2014

Selecţionatele U15, U16, U18 şi U19 şi-au aflat antrenorii care le vor conduce către următoarele turnee finale.

Selecţia antrenorilor a fost făcută în cadrul campaniei Four the Future, unde FRF a invitat toţi antrenorii doritori de performanţă la echipa naţională să-şi depună CV-urile.

La lotul naţional sub 15 ani a fost ales Gabriel Manolache, 46 de ani, care a urmat specializări în Study Group Scheme UEFA, perioada 2010-2014, în Polonia, Germania, Austria şi Italia (Coverciano).

Echipa naţională a României sub 16 ani va fi condusă de Adrian Boingiu, 57 de ani, care a fost selecţioner al echipelor naţionale de juniori şi a pregătit fotbalişti precum Mirel Rădoi, Ciprian Marica, Cosmin Contra Ştefan Radu etc.

Selecţionata sub 18 ani urmează să o antreneze Andrei Spier, 51 de ani, care a obţinut licenţa de antrenor A şi licenţa UEFA Pro în Germania. În România a jucat la Rapid, Farul, Progresul şi Autobuzul Bucureşti.

Selecţioner la echipa naţională a României sub 19 ani urmează să fie Doru Isac, 52 de ani, care din 2013 lucrează la nivel de juniori în cadrul clubului francez OGC Nice. A lucrat ca secund şi colaboratoror cu Arsene Wenger, Bora Milutinovici, Carlos Queiroz şi Co Adriaanse.

VEZI CV-URILE COMPLETE ALE CELOR 4

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.