Liga 1

A venit vremea revanşei! Florin Lovin îl taxează pe Gigi Becali: "Nu poţi să te joci aşa cu numele Stelei! Cheltuie banii echipei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 July 2014

Fostul mijlocaş al Stelei, Florin Lovin, ştie motivul pentru care echipa din Ghencea nu are bani să facă transferuri importante. Jucătorul crede că Gigi Becali ar trebui să investească mult mai mulţi bani avînd în vedere sumele pe care le încasează. 

"Situaţia Stelei e surprinzătoare. Un club care încasează zeci de milioane nu îşi permite să investească în jucători?

Cred că de asta a plecat şi Reghe. O echipă care a luat titlul 2 ani la rînd şi joacă în grupele Ligii trebuei să îşi propună mai mult.

Noi românii avem talentul ăsta de a bate pasul pe loc. Deja în jurul Stelei planează un sentiment de nesiguranţă şi încredere.

Eu cred că Bourceanu rămînea dacă i se ofereau 30.000 de euro pe lună. Dacă mai făcea cîteva transferuri, Steaua era mare favorită.

Există o Steaua care aduce bani şi un Gigi Becali care îi cheltuieşte. Ştiu că patronul ei trece printr-o perioadă grea, dar nu poţi să te joci cu numele Stelei aşa", a spus Florin Lovin la DolceSport.

În perioada petrecută la Steaua Florin Lovin a avut mai multe contre cu Gigi Becali din cauza faptului că mijlocaşul era unul dintre jucătorii care nu se intimida aşa uşor şi mereu îşi cerea toate drepturile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.