Cupa Romaniei

Daniel Isăilă acuză subţirimea lotului înainte de Supercupa cu Steaua: ”E imposibil să ne descurcăm!”

Pintilii și Yazalde au fost titulari sezonul trecut la Steaua, respectiv Astra

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Isăilă surprinde: crede că sezonul care urmează constituie o misiune imposibilă pentru Astra, din cauza subţirimii lotului


Vara a "topit-o" pe Astra! Echipa din Giurgiu a cîştigat Cupa în faţa Stelei acum o lună şi jumătate, o victorie repurtată după executarea loviturilor de pedeapsă, şi anunţa că e hotărîtă să lupte şi pentru titlu în stagiunea următoare, dar e mai slabă decît era în mai! A pierdut jucători importanţi, precum Karim Yoda, Papp şi Yazalde, plus nume care contau pentru lot, Iorga şi Ştefan Popescu.

Daniel Isăilă e şi el surprins de regresul lotului pe care îl conduce. Antrenorul estimează că Astra se va chinui într-o stagiune în care are de jucat campionat, Cupa Ligii, Europa League, Cupa României.

Şi Steaua e mai slabă
Iar azi debutează cu Supercupa. "Avem probleme de lot. Şi nu mă plîng eu, chiar o să vă convingeţi la meci că ne lipsesc jucători faţă de sezonul precedent! Am nevoie de dubluri, de soluţii în plus pe anumite posturi, fiindcă ar trebui să facem faţă pe toate fronturile pe care avem de luptat şi ne va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil cu jucătorii puţini pe care îi avem acum!", a comentat Isăilă.
Steaua are şi ea un lot mai subţire ca la finalul sezonului trecut. I-a pierdut pe Tătăruşanu, Pintilii şi Piovaccari şi l-a adus pe Arlauskis. Antrenorul Astrei e ajutat de schimbările puţine petrecute în Ghencea, fiindcă nu a mai "spionat" deloc prestaţia campioanei: "Nu am urmărit-o pe Steaua în nici un meci întreg dintre cele jucate în vara asta. Am văzut doar cîteva imagini pe net, părţi din jocuri".

"O victorie în Supercupă ne-ar da încredere şi pentru campionat. Nu mi se pare că Steaua are motive să vină cu gîndul la o revanşă, fiindcă ce a fost în mai a trecut, nu mai contează"
Daniel Isăilă, antrenor Astra


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.