Cupa Romaniei

Costel Gâlcă anunţă stadiul în care sînt negocierile cu Younes Hamza

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 iulie 2014

Costel Gâlcă şi Cristi Tănase au fost prezenţi la conferinţa de presă de dinaintea partidei din Supercupa României, dintre Steaua şi Astra, care va fi mîine, de la ora 21:00, în direct la Pro tv şi liveTEXT pe GSP.ROAntrenorul Stelei a negat toate zvonurile conform cărora Rusescu ar reveni în Ghencea şi spune că Hamza e imposibil de adus la Steaua.

"Nu vreau să vorbesc acum despre transferuri, vor mai veni jucători la Steaua. Nu s-a vorbit niciodată ca Rusescu să se întoarcă la Steaua, iar Hamza e cam greu de luat din moment ce are o ofertă foarte bună din Qatar, greu de egalat de către noi", a spus Costel Gâlcă.

Costel Gâlcă a mai precizat că se aşteaptă la orice în partida de mîine, chiar şi la lovituri de la 11 metri.

"Vreau să facem un meci excelent şi să cîştigăm. M-am gîndit şi la loviturile de la 11 metri, m-am gîndit la tot, acum să vedem. Nu ştiu dacă voi schimba portarul ca la Mondial, nu m-am gîndit la asta acum", a mai spus Costel Gâlcă.

Şi Cristi Tănase a vorbit la conferinţa de presă şi a recunoscut forţa pe care Astra o are în acest moment, dar se gîndeşte la meciul de mîine ca la unul oarecare.

"Pentru mine şi pentru echipă îmi doresc victoria, să avem un moral cît mai bun. Nu ne-am gîndit că o să fie o revanşă, Astra e o echipă puternică, am simţit-o în finala Cupei. Acum e un meci oarecare pe care vrem să-l cîştigăm", a precizat Cristi Tănase.

Noul căpitan al Stelei este încrezător în echipa sa şi se aşteaptă să cîştige un nou titlu în Liga 1.

"Avem un antrenor nou, care a schimba antrenamentele, atmosfera la echipă este una foarte bună. Sîntem încrezători în forţele noastre că vom cîştiga un nou titlu şi vom ajunge în grupele Champions League", a încheiat Cristi Tănase.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.