Liga 1

S-a dus şi Angelo Massone! » Italianul n-a putut demonstra că are un milion de euro pentru Rapid

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Italianul a renunţat să mai cumpere clubul din Grant, acuzîndu-l pe Zamfir că a evitat să se mai întîlnească pentru discuţiile finale


În tratativele privind preluarea Rapidului, Angelo Massone a fost condiţionat de administratorul judiciar Cristina Andronache şi de acţionarul majoritar al alb-vişiniilor, Adrian Zamfir, să aducă o garanţie de un milion de euro prin care să demostreze că poate susţine clubul măcar o perioadă. Avocatul italian în vîrstă de 43 de ani n-a putut face rost de respectiva garanţie, astfel că aseară negocierile au picat definitiv.

În apărarea sa, Massone susţine că Zamfir a fost cel care a evitat să finalizeze afacerea: "Ne-am întîlnit miercuri spre seară să definitivăm totul. Discuţiile s-au prelungit pînă foarte tîrziu, trecuse de miezul nopţii, aşa că am decis să amînăm totul pentru joi dimineaţă. La ora stabilită, l-am aşteptat la hotel pe domnul Zamfir, dar acesta ne-a anunţat că are o problemă de sănătate şi că nu mai poate ajunge", a spus Massone pentru digisport.ro.


"Negocierile nu s-au încheiat, iar noi nu l-am condiţionat cu nimic pe Massone! Nu ştiu cum se va finaliza toată treaba asta"
Adrian Zamfir, acţionar Rapid

"N-am auzit niciodată de Angelo Massone, nu-mi spune nimic acest nume. Rapid e un club de tradiţie al României, are nevoie de investitori adevăraţi!"
Walter Zenga




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.