Tenis

Reacţia Simonei Halep după ce s-a spus că Gică Hagi i-ar fi finanţat cariera

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 iulie 2014

UPDATE 23:00 "Nu este nimic adevărat. Cu domnul Hagi am început să vorbesc acum un an, cînd ne-am întîlnit la Academie, am fost să-l văd pe vărul meu care joacă fotbal acolo", a fost reacţia Simonei Halep la materialul de pe ziarulring.ro.

Ascensiunea Simonei Halep a fost posibilă doar cu ajutorul lui Gică Hagi. "Regele" a ajutat cu bani familia sportivei, într-un moment în care tatăl Simonei nu-i mai putea susţine financiar cariera.


Ziarulring.ro dezvăluie înţelegerea pe care Hagi ar fi făcut-o cu familia Halep. În 2012, cînd tatăl Simonei avea nevoie de bani pentru a-i asigura jucătoarei toate condiţiile, ar fi apelat la un ajutor din partea lui Hagi.

"Regele" a fost de acord să-i împrumute cu 500.000 de euro, dar cu o condiţie: dacă peste 3 ani Simona va ajunge în primele 20 de jucătoare ale lumii, familia Halep îi va înapoia o sumă dublă, adică 1 milion de euro!

Înţelegerea ar fi fost făcută pe baza unei convenţii scrise şi nu are stipulată nici o altă dobîndă.

La începutul acestui an, a fost făcută publică o fotografie în care Simona Halep apare alături de Hagi, pe vremea cînd jucătoarea numărul 3 mondial era doar un copil (foto sus).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.