Cupa Romaniei

INEDIT Steaua stîngace » Toate penalty-urile Stelei au fost executate cu stîngul

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 July 2014

Steaua a pornit cu stîngul acest sezon competiţional, şi la propriu, şi la figurat, după ce a pierdut al doilea trofeu consecutiv în faţa Astrei Giurgiu.Supercupa României a fost cucerită de giurgiuveni, după 1-1 în primele 90 de minute şi 3-5 la loviturile de departajare. Marcatorul Stelei din timpul regulamentar a fost Chipciu, cu un gol înainte de pauză.

De partea cealaltă, Enache a reuşit egalarea la jumătatea reprizei secunde şi aşa s-a ajuns în prelungiri, unde nu s-a întîmplat nimic notabil pe tabela de marcaj.

O dată ajunşi la penalty-uri, steliştii au folosit doar jucători de picior stîng, iar 3 din cei 4 executanţi au înscris. Primul marcator a fost Keşeru, după care a venit rîndul lui Filip, care a tras slab şi Lung Jr. a reuşit să apere, iar următoarele două lovituri de la 11 metri au fost înscrise, pe rînd, de Pîrvulescu şi de Latovlevici.

Reuşita decisivă a fost a lui Budescu, care a înscris fără probleme şi a trimis Supercupa la Giurgiu, acesta fiind al doilea trofeu consecutiv cîştigat de giurgiuveni în faţa Stelei, după Cupa României obţinută în luna mai.

Interesant este că şi Costel Gâlcă, antrenorul steliştilor, a fost tot jucător de picior stîng.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.