CM 2014

Nemţii nu pot fi intimidaţi! "Nu simţim nici o presiune!" » Bastian Schweinsteiger, impresionat de un fotbalist argentinian. Nu, nu e Lionel Messi! :)

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 iulie 2014

La conferinţă de presă de dinaintea finalei Cupei Mondiale, dintre Germania şi Argentina, de la 22:00, pe Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, Bastian Schweinsteiger a lăudat unul dintre jucătorii Argentinei.Mijlocaşul Germaniei a avertizat asupra problemelor pe care naţionala Argentinei le poate pune şi a evidenţiat spiritul de lider pe care Javier Mascherano îl are.



"Nu simţim nici o presiune. Îl Avem pe Miroslav Klose, dar şi pe alţii care au disputat finale la echipa de club şi au avut performanţe, sînt obişnuiţi cu partidele cu miză mare.

Trebuie să fim calmi şi să nu ne impacientăm. Argentina a meritat să ajungă în finală, au jucători de clasă mondială: Messi, Di Maria, Aguero sau Mascherano, care este liderul acestei haite de lupi", a spus Bastian Schweinsteiger.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.