Liga 1

Rapidul, refuzat de un antrenor care a fost în conflict cu Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 July 2014

Rapidul a primit licenţa la TAS pentru a putea juca sezonul viitor în Liga 1, dar încă nu are un antrenor principal, după ce Viorel Moldovan a ajuns la naţionala de tineret.Primul tehnician care le-a răspuns rapidiştilor a fost Fabrizio Ravanelli, însă acesta a declinat oferta alb-vişiniilor, anunţă site-ul juvenews.eu.

Ravanelli a antrenat ultima oară formaţia franceză Ajaccio, unde l-a avut elev, timp de cinci luni, pe Adrian Mutu. Presa italiană a mai scris la începutul săptămînii că Hernan Crespo sau Alessandro Birindelli ar putea prelua banca tehnică a Rapidului, asta doar dacă Angelo Massone va deveni patronul formaţiei de sub podul Grant.

Conflict Mutu - Ravanelli
La prima partidă cu Ravanelli pe bancă, între atacantul Adrian Mutu şi antrenor a apărut un mic conflict. În minutul 74, italianul i-a reproşat lui românului o acţiune. Era nervos, gesticula, nu-i plăcuse cum rezolvase vîrful faza.

"Tricolorul" n-a acceptat criticile. A părut să-i replice: "Am procedat corect". A fost schimbat după acea discuţie-blitz. În timpul pregătirii, Ravanelli a avertizat: "Iubesc starurile, cu condiţia să muncească. Pentru mine, campionii sînt modeşti, mediocrii au pretenţii".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.