CM 2014

Shakira: "Gerard Pique e frustrat, dar am eu metodele mele să-i ridic moralul"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 iulie 2014

Cîntăreaţa columbiană Shakira se află la Rio de Janeiro, unde în această seară, de la 22:00, se va disputa finala CM 2014, între Germania şi Argentina. Meciul va fi transmis în direct de Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.


Iubita fundaşului Barcelonei, Gerard Pique, a vorbit despre ce înseamnă să fii perechea unui sportiv de performanţă şi a dezvăluit că jucătorul de 27 de ani este încă foarte afectat de eliminarea de la Mondial, unde Spania nu a putut trece de faza grupelor.

"Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat de cînd am o relaţie cu un fotbalist a fost că trebuie să fiu mereu pregătită să-l sprijin în momentele dificile. Sportul e crud, cîştigi sau pierzi. Gerard e foarte frustrat pentru ceea ce s-a întîmplat la Mondial, dar am eu metodele mele să-i ridic moralul".

Shakira va cînta la ceremonia de închidere a CM 2014 hitul "La La La" ft. Carlinhos Brown. Melodia a avut un succes imens, depăşind ca popularitate imnul oficial al acestui turneu final, cîntat de Jennifer Lopez, Claudia Leitte şi Pitbull - "We Are One (Ole Ola)".

Gerard Pique şi Shakira sînt împreună din 2010, de la Mondialul din Africa de Sud. Cuplul are un copil, Milan, în vîrstă de un an şi jumătate.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.