CM 2014

Noi i-am făcut fotbalişti pe cei mai mari jucători ai lumii » "Românii au descoperit America şi au inventat fotbalul" :D

:rel:d:bm:TB3EA7D1S2ARG

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 July 2014

Germania a cîştigat Campionatul Mondial prin golul lui Gotze, iar la finalul partidei a ieşit din nou în prim-plan o declaraţie a lui Marcel Răducanu despre eroul nemţilor.

"Eu i-am perfecţionat tehnica", spunea Răducanu în povestea eroului Germaniei.

Imediat, fanii au reacţionat acid în comentariile de pe GSP.RO sau pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor!

"Noi am descoperit şi America", "Lucescu pe cine a mai descoperit?" sau "Românii au inventat fotbalul" au fost doar cîteva dintre reacţiile fanilor.

GSP.RO a pregătit astăzi o listă cu descoperitorii de talente din România, iar cap de listă este Mircea Lucescu. :D

"Il Luce" nu ezită să reamintească promovarea lui Andrea Pirlo la Brescia, iar după performanţele incredibile ale lui Diego Simeone la Atletico Madrid a surprins din nou: "Eu l-am descoperit, pe vremea cînd ştia să dea în minge doar cu latul". :O

Pe lîngă Gotze, Pirlo şi Simeone, şi alţi antrenori români se laudă cu astfel de performanţe. Ladislau Boloni l-a adus la prima echipă a lui Sporting pe Cristiano Ronaldo, în timp ce Gică Hagi a amintit în mai multe rînduri că l-a promovat pe Franck Ribery la Galatasaray.

Ultima declaraţie de acest gen îi aparţine lui Ion Crăciunescu. Fostul arbitru internaţional susţine că l-a remarcat pe "centralul" englez Howard Webb: "L-am remarcat pe Webb înainte de a fi mare arbitru! Îl ştiam şi chiar îl recomandasem într-un act. Pot să vi-l arăt!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.