Liga 1

Rapidiştii sînt pregătiţi de primul meci oficial » Daniel Pancu: "Vom avea doar de cîştigat!"

Daniel Pancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 iulie 2014

Atacantul Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit în direct la DigiSport despre situaţia giuleştenilor şi despre meciul de mîine din Cupa Ligii, cu CSU Craiova, de la 18:00, în direct la Look Tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Situaţia la club este în continuare critică. Mai avem nevoie de întăriri. Pentru meciul de mîine avem 11 jucători de cîmp, 3 portari şi 4-5 juniori. Vom avea oricum doar de cîştigat, aşa vedem şi noi exact unde sîntem. Să nu mai zic că jucătorii sînt în continuare neplătiţi. Am primit totuşi asigurări că banii din televizări se vor duce către salariile fotbaliştilor", a declarat veteranul alb-vişiniilor.

Căpitanul rapidiştilor a vorbit şi despre "vînătoarea" de antrenori a clubului: "Mi se pare de-a dreptul comic să apelezi la anunţuri, să ceri antrenorilor să-şi depună CV-urile. Puţină lume îşi imaginează ce se întîmplă cu adevărat la Rapid, dar eu cred că vom termina cu bine acest campionat ", a mai precizat Pancu.

Întrebat de moderatorul emisiunii despre o eventuală primă în cazul unei victorii în meciul de mîine, Daniel Pancu a oferit declaraţia serii: "Care primă? Măcar o pizza după meci..." :D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.