Liga Campionilor

Costel Gâlcă spune STOP plecărilor: "Nu trebuie să mai pierdem nici un jucător" » Ce zice despre meciul cu Stromsgodset

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 iulie 2014

Costel Gâlcă a vorbit despre partida cu Stromsgodset din turul 2 al UEFA Champions League. Antrenorul Stelei le cere oamenilor din conducere să nu mai vîndă nici un jucător. 

"Stromsgodset e o echipă cu fotbal foarte ofensiv. Pot să spun că m-au surprins atunci cînd am venit să-i văd. La mijloc au nişte jucători foarte buni. Am văzut că şi fundaşii laterali urcă foarte mult.

Nu voi avea emoţii pentru că am văzut că jucătorii s-au antrenat foarte bine. O să fie diferit cu gazonul ăsta. Dar dacă eşti fotbalist joci pe orice suprafaţă.

Sper ca la meciul retur să îl am pe Gardoş. Depinde numai de el. Pentru toţi este importan să mergem în grupele Champions League.

Ştim cu toţii că am aduce mulţi bani clubului. Şi Iancu şi Keşeru sînt atacanţi. Vom vedea mîine cine va juca".

...despre alte posibile plecări: "Nu mi-aş dori să mai plece nici un jucător", a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Ce spune şi Claudiu Keşeru:

"Ne clar că ne aşteaptă o dublă foarte grea. Dar noi ne dorim mult calificarea şi vom aborda meciul cu maximă seriozitate. Ei sînt puţin avantajaţi pentru că sînt obişnuiţi să joace aici.

Dar în seara asta vom testa şi noi gazonul artificial. Avem moralul ridicat, chiar dacă am pierdut la penalty-uri, acolo e o loterie. Să nu uităm că am jucat bine pe parcursul celor 120 de minute", a spus Claudiu Keşeru.

Stromsgodset - Steaua e mîine, de la ora 20:30, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.