Cupa Ligii

Avertismente pentru adversari de la Daniel Pancu: "Nici dacă băgăm echipa a doua nu sînt favoriţi" » Propunerea sa pentru postul de antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 iulie 2014

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, nu crede că vreo echipă care va veni pe Giuleşti va fi favorită în viitorul sezon. Cel mai experimentat jucător al giuleştenilor e de părere că Marian Rada este cel mai potrivit pentru a fi antrenorul echipei. 

"Sîntem bucuroşi! A fost primul meci oficial şi am debutat cu o victorie la care puţini se aşteptau. Şi cu juniorii dacă am juca, nu s-a inventat echipă care să plece ca favorită de pe Giuleşti.

Singurul avantaj al nostru a fost că ne cunoaştem. Toţi cei care am fost pe teren am jucat şi în Liga a 2-a împreună. Totuşi, dacă situaţia nu se va schimba, vom fi una dintre echipele retrogradate.

Mergem să ne batem cu Steaua indiferent unde vom juca. Steaua va pleca mai favorită ca niciodată într-un meci cu Rapid. În situaţia asta de criză, Marian Rada e cel mai bun antrenor care ar putea să antreneze această echipă", a spus Daniel Pancu la Look TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.