Liga Campionilor

În ciuda victoriei, Costel Gâlcă îşi ceartă jucătorii: "S-au greşit pase inexplicabile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 iulie 2014

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, e mulţumit de rezultatul din meciul cu Stromsgodset (1-0), deşi recunoaşte că începutul meciului a fost destul de greu. 

"A fost un debut fericit, deşi am început neaşteptat de greu, am greşit multe pase. Jucătorii mei s-au acomodat mai greu cu suprafaţa de joc. În a doua repriză am avut ocazii şi mai clare, puteam să marcăm mai mult.

I-am văzut de multe ori pe norvegieni, ştiam că joacă ofensiv, dar cred că nu ne-am adaptat cum trebuie în prima repriză şi s-au greşit pase inexplicabile. Poate şi tracul de început, dar mă aşteptam să începem mai bine.

Încercăm să ajungem în grupe, e un pas important, dar avem şi returul, vrem să batem şi acasă. E foarte important să ajungem acolo, depinde viitorul echipei de asta, se pot aduce şi alţi jucători.

Iancu are tot viitorul în faţă. Şi norvegienii au jucători buni, îmi plac mijlocaşii lor centrali, dar sînt mult mai buni ai noştri. Am cei mai buni jucători din România.

Vîlceanu are calităţi extraordinare, depinde numai de el, ca şi la ceilalţi tineri, să aibă constanţă atunci cînd i se oferă şansa", a declarat Costel Gâlcă la televiziunea sport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.