Campionate

Coşmar pentru Massimiliano Allegri? Cum va gestiona noul antrenor al lui Juventus conflictul cu Andrea Pirlo?

Foto: Juventus.com

Articol de George Stanciu  —  joi, 17 iulie 2014

Andrea Pirlo a plecat de la AC Milan din cauza lui Massimiliano Allegri, însă acum, fostul antrenor al "diavolilor" a venit la Juventus. În cartea sa "Gîndesc, deci joc", mijlocaşul lui Juve a vorbit despre relaţia sa cu Allegri şi plecarea de la Milan.

"Am avut o relaţie normală cu Allegri, dar se simţea tensiunea în aer. Într-o zi mi-a spus că şi cu mine pe bancă sau în tribune, tot au luat un titlu şi că dacă sînt trecut de 30 de ani, pot să-mi prelungesc contractul doar pe un an. Plus că a mai fost şi problema postului. Allegri mi-a cerut să evoluez în stînga, în loc să joc în faţa apărării. Am înţeles pînă la urmă ideea. Eu nu m-am simţit bătrîn niciodată, aveam şi un contract pe masă de la Juve pentru trei sezoane, aşa că am plecat", se arată într-un pasaj din cartea internaţionalului italian.

Tot mai multe voci au început să vorbească despre un eventual război între Allegri şi Pirlo din momentul în care fostul tehnician al Milanului a semnat cu torinezii, însă antrenorul susţine că nu a avut niciodată nimic cu Andrea Pirlo.

"Andrea a fost şi este în continuare un campion. Cînd l-am avut sub comanda mea la Milan a avut un sezon greu, cu multe accidentări, dar l-am jucat atunci cînd a fost apt. A avut cîteva sezoane bune la Juventus, a evoluat foarte bine la Mondial, astfel că sunt norocos că o să-l am din nou în echipă. Nu am avut niciodată vreo problemă cu Andrea şi nu i-am pus vreodată la îndoială calităţile", a declarat Massimiliano Allegri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.