Tenis

Specialiştii în tenis din străinătate îi fac un portret grandios Simonei Halep: "E ca un sprinter graţios, tenace şi poate atinge supremaţia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 iulie 2014

Simona Halep e considerată de presa internaţională una dintre marile favorite să cîştige US Open. Site-ul tennisearth.com îi face un portret impresionant jucătoarei române şi lansează întrebarea : "Cît va mai dura pînă va deveni numărul 1?"

"Înzestrată cu un stil foarte agresiv, din spatele terenului, şi avînd-o drept model pe Justine Henin, are Simona Halep tot ce trebuie pentru a conduce topul WTA?

Recent cîştigătoare la Bucharest Open, jucătoarea născută la Constanţa e aproape de a deveni numărul 1 mondial. E înzestrată cu un corp atletic şi o tenacitate cum numai marile campioane pot avea. Capacitatea sa de efort în timpul unui meci poate fi egalată de cea a unui sprinter graţios lăsat liber. Are marele avantaj de a putea menţine un procentaj foarte redus de erori şi poate domina adversarele cu lovituri agresive date chiar şi din spatele terenului.

Cel mai bun lucru e că Simona are doar 22 de ani şi pentru ea urmează perioada în care poate juca cel mai bun tenis. Cu o încredere din ce în ce mai mare, Halep are şanse foarte mari de a se impune pentru prima dată într-un turneu de Grand Slam.

În orice caz, dacă poate menţine acest ritm, jucătoarea din România poate atinge supremaţia. Fani ai tenisului din toată lumea o văd pe Halep ca potenţială cîştigătoare a US Open", scriu cei de la Tennisearth.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.