CM 2014

Şocant! Nicola Rizzoli a dezvăluit primele cuvinte ale lui Cristoph Kramer după ce a fost lovit de Garay » Ce decizie a luat imediat :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 July 2014

Germania a învins Argentina în finala Campionatului Mondial, scor 1-0, după prelungiri. Anunţat titular, Sami Khedira s-a accidentat chiar înaintea jocului, iar locul său a fost luat de Cristoph Kramer. 

Mijlocaşul de 23 ani nu a rezistat nici el prea mult pe teren. În minutul 30 a fost schimbat, fiind inconştient după ce a fost lovit de Ezequiel Garay la un duel.

La doar 10 minute după ce a fost schimbat, Kramer încă nu îşi dădea seama unde se află: "Nu îmi amintesc prea multe din meci. Nu mai ştiu nimic din prima repriză. Nu am nici o idee cum am ajuns la vestiare.

În capul meu meciul a început din repriza a doua", a spus Kramer după meci pentru presa din Germania.

"Domnule arbitru, e finala Campionatului Mondial?"

Azi, arbitrul finalei Nicola Rizzoli a făcut public dialogul pe care l-a avut cu Kramer în timpul jocului. Italianul a vorbit pentru Gazzetta dellor Sport, dezvăluit primele cuvinte ale jucătorului după duelul cu Garay.

"La puţin timp după duelul cu Garay, Kramer a venit să mă întrebe dacă este finala Campionatului Mondial. Am mers la Schweinsteiger şi l-am sfătuit să îi spună antrenorului să-l schimbe pe Kramer", a spus Rizzoli.

VIDEO cu duelul horror Kramer - Garay

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.