Nationala

Victor Piţurcă a făcut analiza pe jucători a Stelei din meciul cu Stromsgodset » Are pe lista pentru convocare un fotbalist-surpriză

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 July 2014

Victor Piţurcă a vorbit într-o intervenţie telefonică la Dolce Sport despre cum a văzut Steaua şi jucătorii acesteia în meciul cîştigat cu norvegienii de la Stromsgodset, 1-0. ...despre calificarea Stelei: "Calificarea nu e jucată. Steaua trebuie să fie foarte atentă cu norvegienii. Stromsgodset a avut prima repriză de partea lor, dar diferenţa a făcut-o marcarea golului de către Steaua. Atunci s-au schimbat datele problemei. Dacă Steaua reuşea să marcheze şi cel de-al doilea gol, calificarea era jucată."

...despre Gabriel Iancu: "Eu am mare încredere în Iancu. Cînd a venit la Steaua credeam că va juca fără probleme titular, dar din diferite motive n-a fost aşa. Acum a venit Costel şi i-a văzut adevărata valoare. L-a băgat atacant şi iată că a demonstrat. Iancu se va impune şi va creşte valoric. Uşor, uşor, va deveni titular de bază la Steaua şi, de ce nu, chiar şi la echipa naţională. E un jucător cu reale posibilităţi."

...despre Alexandru Chipciu: "Chipciu nu mi-a plăcut. A pierdut foarte multe mingi, a fost nervos, a comentat tot timpul la adresa arbitrului şi nu a avut nici reuşite în joc. Cred că e unul dintre cei mai valoroşi jucători ai Stelei şi trebuie să fie un exemplu."

...despre Lucian Sînmărtean: "Sînmărtean nu a ieşit în evidenţă, a pierdut cîteva mingi, a dat o pasă de gol extraordinară. A pierdut o minge unde norvegienii puteau să înscrie. Am văzut mari bulevarde în faţa apărătorilor stelişti. Sînmărtean e un jucător de atac, nu de apărare."

...despre Robert Vîlceanu: "Mi-a plăcut Vîlceanu, însă acea ratare nu e posibilă. El a încercat să iasă în evidenţă, în loc să înscrie simplu. Poate să devină un jucător mare, un jucător bun. Îmi place de el. Aştept să-l văd titular la Steaua. Cred că Gâlcă îi va da această posibilitate."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.