Europa League

Fotbaliştii clujeni se tem de partida retur cu Jagodina: "Ar fi ruşinos să nu trecem de sîrbi"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 18 iulie 2014

Cei mai importanţi jucători ai CFR-ului au vorbit la sfîrşitul partidei cu Jagodina, 0-0. Toţi au o speranţă comună, trecerea de formaţia sîrbă şi accederea în faza următoare a competiţiei."CFR e o echipă cu tradiţie în deplasare şi cred că vom cîştiga acolo. Ştiam că sîrbii au o echipă masivă. Noi nu am avut noroc, dar important e că n-am primit gol. Va fi foarte greu la Jagodina, un meci în deplasare e mereu greu. Trebuie să rezistăm acolo şi vom merge mai departe, pentru că acesta e obiectivul nostru", a spus Mario Felgueiras la Look tv.



"Obiectivul nostru era să cîştigăm acasă, dar a fost important că n-am primit gol. Jagodina e o echipă care luptă, cu experienţă, masivă, dar în a doua repriză au căzut fizic. Am practicat un joc bun. Sper ca în Serbia să obţinem calificarea. Important e să o luăm pas cu pas, nu e bine să ne gîndim acum la grupe. Ne aşteaptă un meci foarte greu în Serbia", a declarat şi Ionuţ Rada.



"A fost primul meci oficial, iar acest lucru s-a văzut în jocul nostru. Spectatorii cred că se aşteptau la un spectacol pe teren, dar din păcate n-am reuşit asta. Sînt supărat pentru că n-am reuşit să începem acest sezon cu dreptul. E bine că n-am primit gol, dar se vede că sîntem o echipă nouă şi avem nevoie de timp. Sper ca publicul clujean să aibă răbdare cu noi, pentru că avem mulţi jucători tineri care au foame de goluri şi de performanţă. Ar fi ruşinos să nu trecem de Jagodina", a completat Ciprian Deac.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.