Liga Campionilor

Constantin Gâlcă a analizat adversarele Stelei din turul 3 preliminar: "Sînt echipe la care s-a investit foarte mult"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 July 2014

Constantin Gâlcă a vorbit despre adversarii Stelei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Dacă trec de Stromsgodset, roş-albaştrii vor întîlni Dinamo Tbilisi sau Aktobe.

"Dacă vom reuşi să-i învingem pe cei de la Stromsgodset şi să ne calificam în turul următor, vom avea parte de meciuri cu echipe foarte bune. Echipa din Kazahstan este o necunoscută pentru mine momentan, dar ştiu că are jucători străini care, cu siguranţă, au ridicat nivelul echipei. În general, în aceste ţări din spatiul ex-sovietic, s-a investit foarte mult în ultimii ani.

Pe cei de la Dinamo, Steaua i-a intîlnit şi anul trecut şi ne amintim cu toţii faptul ca au fost două meciuri echilibrate, cu momente importante, care puteau să încline balanţa în oricare parte. Nici noi, nici cei de la Tbilisi nu mai avem aceleaşi loturi ca anul trecut, dar cred ca jucătorii pe care îi am la dispoziţie pot obţine rezultate notabile.

Sper că în dubla manşă pe care o vom juca, fie cu Dinamo, fie cu Aktobe, să avem un joc mai bun şi mai consistent şi să fructificăm ocaziile de a înscrie pe care ni le vom crea", a declarat Gâlcă pentru site-ul oficial al Stelei.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.