Cupa Ligii

GALERIE FOTO Astra trece lejer de Braşov şi merge în "sferturile" Cupei Ligii, 4-1

Articol de Bogdan Bălaş (foto)  —  vineri, 18 iulie 2014

Astra Giurgiu a învins în deplasare fără nici o emoţie FC Braşov, într-un meci din optimile de finală ale Cupei Ligii, 4-1.Cu un Fatai în zi de gol, Astra a reuşit să treacă lejer de FC Braşov şi aşteaptă tragerea la sorţi pentru "sferturile" Cupei Ligii.

Abia ce arbitrul fluierase startul meciului şi după 12 minute scorul pe tabela de marcaj se modificase. Fatai a înscris lejer după ce a driblat un adversar. Minutul 28 a adus al doilea gol al nigerianului, după ce i-a luat faţa unui adversar a băgat mingea în plasă.

La 3 minute după startul reprizei secunde a venit şi replica "stegarilor". Buga a înscris dintr-un penalty obţinut de Călin Cristea, după un fault al lui Yahaya.

Jumătatea părţii a doua a meciului a mai adus două goluri în dreptul Astrei. Primul a fost înscris de Takayuki, în minutul 63, iar cel de-al doilea de Budescu, care a stabilit şi scorul final.

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului!

Echipele de start:

FC Braşov: Iacob - Vagner, D. Santos, Machado, Serginho - M. Constantinescu, B. Madeira, C. Munteanu, Aganovic - C. Cristea - Buga.

Astra Giurgiu: Coman - Yahaya, Găman, Oros, J. Morais - Laban, Takayuki - Enache, Budescu, De Amorim - Fatai.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.