Campionate

Stă în celulă cu "Dr. Kalaşnikov"! » Uli Hoeness e coleg de cameră cu un ginecolog care abuza pacientele

Uli Hoeness şi celula în care e închis la Landsberg // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Din cauza hipertensiunii, fostul preşedinte al lui Bayern e scutit de muncă în închisoare. Şi e "rege" la Landsberg am Lech: "Deţinuţii îl protejează mai bine decît gardienii".

Condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare pentru o fraudă de 28,5 milioane de euro, Uli Hoeness a ajuns de-abia pe 2 iunie la Landsberg am Lech, 60 de kilometri vest de Munchen.

Ar fi trebuit să muncească 8 ore pe zi, inclusiv să spele duşumelele, dar fostul preşedinte al lui Bayern, în vîrstă de 62 de ani, nu face nimic. E hipertensiv şi, deocamdată, doctorul îl scuteşte de muncă.

Potrivit corespondentului L'Equipe în Germania, Uli stă într-o celulă de 32 de metri pătraţi împreună cu un medic ginecolog condamnat pentru că profita de pacientele sale. "Colegului" i se spune Dr. Kalaşnikov!

Hoeness a cerut presei să-l lase în pace, însă ceilalţi deţinuţi sînt atraşi de miile de euro oferite de tabloide în schimbul informaţiilor din interiorul închisorii. "E tratat ca un rege, i se acceptă toate dorinţele. E singurul care are apă caldă la duş", a dezvăluit un prizonier.

Fan al lui Bayern, ca majoritatea celor închişi la Landsberg: "Dacă ar fi stat într-o celulă normală, Hoeness ar fi fost un star. Deţinuţii îl protejează mai bine decît gardienii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.