Campionate

Barcelona mai dă o lovitură! Transferă un fotbalist care a impresionat la Mondial!

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 iulie 2014

Barcelona a făcut transferul verii după ce a reuşit să-l achiziţioneze pe Luis Suarez de la Liverpool în schimbul a 90 de milioane de euro, dar acum caută şi alte întăriri.

Catalanii încearcă să se redreseze după sezonul trecut, unul dezastruos, iar acum, sub comanda lui Luis Enrique, oficialii caută noi jucători.

Marea problemă a Barcelonei rămîne defensiva, iar presa spaniolă a dat numele principalei ţinte din această vară. Fundaşul lui Ajax, Daley Blind, fotbalist care a impresionat şi la Mondial, este pe lista scurtă a grupării catalane!

Mai mult, Mundo Deportivo a dezvăluit azi că Blind este în vacanţă la Barcelona, iar discuţiile s-ar putea concretiza în următoarele zile. Blind nu este însă dorit doar de Barcelona, ci şi Manchester United sau Arsenal  sînt pe urmele fundaşului.

Ajax doreşte puţin peste 20 de milioane de euro pentru fundaşul de 24 de ani, o sumă care ar putea fi achitată fără probleme de catalani. Pe lista Barcelonei mai este şi fundaşul francez Jeremy Mathieu de la Valencia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.