Altele

Adio Europene! România a fost învinsă de Grecia, 9-10, şi a pierdut orice şansă de calificare în "sferturi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 iulie 2014

România a pierdut în faţa Greciei la Campionatele Europene de la Budapesta, 9-10, şi nu mai are şanse de calificare în sferturile de finală.După un meci cu nenumărate răsturnări de situaţie şi cu un arbitraj în defavoarea noastră, naţionala României n-a reuşit să învingă Grecia şi să treacă pe poziţia a treia.

Deşi conduceam cu 9-8, cînd mai erau doar 40 de secunde, unul dintre poloiştii noştri a trimis mingea la poartă, însă portarul grecilor a apărat şi şi-a pus echipa pe contraatac, iar Grecia a înscris uşor. Ultima secundă a meciului a adus şi golul victoriei adversarilor.

Arbitrul a dictat nu mai puţin de 25 de eliminări. Poloiştii naţionalei noastre au fost eliminaţi de 15 ori, pe cînd cei ai grecilor de 10 ori.

Echipele calificate pe primul loc, din cele două grupe merg, direct în semifinalele competiţiei, în timp ce echipele de pe locurile doi şi trei joacă în sferturi. În ultima rundă din grupe, "tricolorii" vor juca pentru locul 4 cu Rusia.

La ediţia din 2012, România a ocupat locul 8, iar cele mai bune clasări au venit în 1993 şi 2006, cînd echipa României a încheiat pe poziţia a patra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.