Liga 1

Decarul Craiovei, Viorel Ferfelea, atrage atenţia: "Ne-am văzut defectele contra Rapidului. Să nu le mai repetăm!"

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 19 July 2014

Viorel Ferfelea a absentat, curios!, de la primul meci oficial al sezonului pentru nou promovata CS Universitatea, în partida de miercuri din Cupa Ligii, contra Rapidului (0-1).

Decarul, providenţial în divizia secundă, ediţia trecută, a stat pe margine, urmînd să joace vinerea viitoare, în prima etapă, contra Pandurilor, pe "Ion Oblemenco".

"Dacă primim cinci goluri, noi să dăm şase"

"Am avut ocazii în Giuleşti, dar nu întotdeauna bat cei mai buni sau cei care joacă mai frumos. Rapid a făcut diferenţa, cumva, joacă mai departe cu Steaua, în Cupa Ligii, tocmai în meciul pe care noi doream să-l aducem la Craiova. Ne vom revanşa faţă de fanii noştri, ne-am văzut defectele, sper să nu mai repetăm greşelile pe care le făceam şi-n liga secundă. Ne aşteaptă confruntări foarte tari în campionat, va exista şi presiune, dar trebuie să fim uniţi şi să învingem, începînd de la meciul cu Pandurii", a comentat mijlocaşul oltenilor.

Într-un interviu acordat Maxima Sport, decarul craiovenilor a precizat care trebuie să fie mentalitatea echipei: "Eu sînt bucuros cînd cîştigăm, indiferent de scor. Dacă primim 5 goluri, o să căutăm să dăm 6. Dacă nu reuşim să înscriem decît o dată, ne vom concentra să nu primim gol. Contează doar să cîştigi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.