Cupa Ligii

Roş-albaştrii vor adversari mai puternici: "Steaua ar fi campioană şi cu rezervele"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 iulie 2014

Unul dintre puştii introduşi de Constantin Gâlcă în partida din optimile de finală ale Cupei Ligii cu Rapid a uimit după meci cu o declaraţie uluitoare.Alexandru Aldea a făcut o declaraţie interesantă după partida cîştigată de Steaua în faţa Rapidului, 2-1, fiind convins că roş-albaştrii ar putea lua campionatul şi cu rezervele.

"Antrenorul a decis să ne bage şi pe noi pentru că meciul cu Stromsgodset de pe sintetic a fost mai solicitant. Au plecat jucători importanţi, dar avem un lot puternic. Cred că Steaua ar fi campioană şi cu rezervele", a spus Aldea.

Fotbalistul Stelei consideră victoria din Giuleşti ca fiind un botez al său la echipă şi consideră că el şi colegii săi se vor impune în faţa Rapidului în primul meci din Liga 1, care va fi sîmbătă, de la ora 21:00.

"Pot spune că acesta a fost botezul meu. Le mulţumesc băieţilor pentru această victorie. Nu aveam de ce să am emoţii, chiar dacă atmosfera a fost frumoasă, deşi mi-ar fi plăcut să văd şi suporterii noştri la acest meci. Săptămîna viitoare vom reveni aici şi vom cîştiga şi în campionat. Rapid e o echipă bună, a fost dificil, dar cel mai bun a cîştigat", a completat Aldea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.