Liga Campionilor

Steaua a apelat deja la un "spion" din Kazahstan » Un fost fotbalist român spune totul despre cei de la Aktobe: "Au un punct slab"

sursă foto: fc-aktobe.kz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 July 2014

Dacă trece de Stromsgodset, cel mai probabil Steaua va întîlni în turul 3 al Ligii Campionilor formaţia Aktobe, din Kazahstan. Staff-ul tehnic al roş-albaştrilor au apelat deja la "spion" pentru a afla totul despre viitoarea adversară.
Fost fotbalist la Universitatea Craiova sau FC Argeş, Augustin Chiriţă, e în prezent antrenor secund la o echipă din Kazahstan. Chiriţă, 38 de ani, spune că le-a transmis deja steliştilor secretele celor de la Aktobe.

“În 2007 am fost jucător în Germania şi eram antrenat de cel care acum este antrenor principal aici. Prin intermediul lui am ajuns în Kazahstan.

Deja am fost contactat de cei din staff-ul Stelei. Echipa Aktobe nu mai este ca anul trecut, cînd era mai puternică. A schimbat şi antrenorul acum, este o echipă care are un joc combinativ. Punctul lor slab este la nivelul fundaşilor centrali. Fundaşii centrali sînt lenţi.

Nici un jucător de la Steaua nu are salariu cum au 5-6 jucători de la ei. Sînt bugete mari aici. Steaua îi poate surprinde prin viteză. Nu cred că vor avea probleme cu Aktobe”, a declarat Chiriţă la Sport Total fm.

Aktobe a cîştigat meciul tur cu Dinamo Tbilisi, scor 1-0. Returul se va juca în Kazahstan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.