Liga 1

Noutăţi din Giuleşti » Întîlnire de taină Angelo Massone şi suporteri! Prima revoltă: "Eu văd că nu pot face nimic, cred că mă retrag!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 iulie 2014

Angelo Massone pare mai aproape ca niciodată să preia Rapidul. Italianul a avut aseară o întîlnire cu suporterii şi le-a prezentat acestora intenţiile sale. La şedinţă a luat parte şi brazilianul Ze Maria, care ar urma să fie noul antrenor.
Preşedintele Nicolae Manea n-a luat parte la întîlnire şi, dezamăgit că e dat la o parte, ia în serios varianta să se retragă.

"Ştiam că se întîlnesc, dar n-am participat la discuţie. Probabil că vom afla mîine ce se va întîmpla, cînd vom discuta cu doamna administrator judiciar.

Din cîte ştiu eu au fost cedate ceva acţiuni către suporteri, deci trebuie să fie şi ei de acord.

Şi Ze Maria a fost prezent la acea întîlnire. Am discutat şi eu cu el la meci, dar mai mult nu pot face. Cît sînt eu de preşedinte, fără doamna administrator eu nu pot lua nici o decizie. În condiţiile astea probabil că eu o să mă retrag. Dacă se poate lucra ca la un club de fotbal normal, pot continua, dar altfel, n-are rost.

Doamna Andronache a fost impusă de un judecător, dar la fotbal ne pricepem noi. Poate ea la avocatură, la altceva", a declarat Manea la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.