CM 2014

Luis Suarez este atacat violent de un conaţional: "Trebuie internat la spital şi dus la psihiatru!"

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 iulie 2014

Luis Suarez a fost suspendat 4 luni de FIFA după ce l-a muşcat pe italianul Chiellini în timpul unui joc de la turneul final din Brazilia. Chiar şi aşa, uruguayanul a fost cumpărat de Barcelona pentru 90 de milioane de euro.

Suspendarea primită rămîne însă un subiect de discuţie în presa internaţională, iar preşedintele Uruguayului, Jose Mujica, a oferit un interviu pentru un ziar brazilian.

Mujica i-a criticat dur şi pe Suarez, dar şi pe membrii FIFA care l-au suspendat pe fotbalist. Extrem de acid a fost cu Luis, care ar trebui să consulte un psihiatru, conform spuselor preşedintelui:

"Suarez are un trecut modest şi inteligenţa lui este în picioare.

Este mai bine să fie dus la un spital şi acolo să meargă la psihiatru. Nu vreau să vorbesc despre suspendare, este ok. Ceea ce contest este faptul că nu poate merge pe terenul de joc, nu poate merge pe stadioane sau să implicat în alte evenimente fotbalistice.

Este o nebunie! Nici măcar un guvern nu poate interzice cuiva să intre pe un stadion fără vreo semnătură din partea unui judecător. Apoi FIFA vine şi spune că nu o poate face timp de 4 luni, fără să meargă la tribunal", a spus preşedintele Uruguayului într-un interviu din presa braziliană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.