Campionate

Cele mai dorite vîrfuri de pe piaţa transferurilor: Manchester United - PSG, schimb Rooney - Cavani, Jovetici la Inter, Juve interesată de Lukaku

Wayne Rooney, foto: Reuters

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 20 iulie 2014

Vară fierbinte în mercato-ul internaţional. În zilele ce urmează se anunţă continuarea transferurilor care fac deliciul fiecărei perioade intercompetiţionale. Printre mutările pregătite în culise, iau ochii cele din zona ofensivă.

Astfel, uruguayanul Edinson Cavani este dorit la Manchester United în cazul în care Wayne Rooney va ajunge la Paris St. Germain. Se discută de un superschimb între cele două grupări, mai ales că Van Gaal ar agrea să lucreze cu vîrful lui PSG.

Robinho merge după Kaka

Presa internaţională speculează şi o revenire a lui Stevan Jovetici în Serie A. Dar nu la Florenţa. Atacantul lui City este în vizorul lui Inter Milano, iar Walter Mazzarri face presiuni pentru a-l avea la dispoziţie, probabil, sub formă de împrumut, pe fotbalistul de 24 de ani.
Tot un posibil transfer în Il Calcio: Juventus este interesată de belgianul Romelu Lukaku, 21 de ani, acum la Chelsea. Din Italia mai vine o altă veste, prin intermediul media: brazilianul Robinho este în discuţii să-l urmeze pe Kaka la Orlando City, în MLS.

Liverpool şi-a mai luat un vîrf: pe Loic Remy
O afacere stă să fie oficializată săptămîna viitoare: trecerea lui Loic Remy, 27 de ani, de la QPR la Liverpool pentru suma de 8 milioane de lire sterline. "Cormoranii" n-au mai aşteptat să negocieze prea mult şi au decis să plătească imediat clauza de reziliere spre a-şi asigura serviciile francezului.

decedat

din viaţă
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.