Nationala

Actuala conducere a FRF a fost aspru criticată: "Cum să îl pui să facă asta! Mi se pare penibil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 July 2014

Fostul director general de la Rapid, Grigore Sichitiu, atacă noua conducere a FRF pentru felul în care a ales să pună antrenorii de la grupele de copii şi juniori ale naţionalei. 

Sichitiu nu crede că Victoraş Iacob are cunoştinţele necesare pentru a evalua un antrenor. Fostul atacant este membru în Biroul pentru Promovarea Fotbalului şi a făcut parte din comisia tehnică ce intervievat antrenorii care şi-au depus CV-uri. Pe lîngă Iacob au mai fost Marcel Puşcaş, Dan Apolozan, Anghel Iordănescu, Zoltan Kovacs şi Andrei Vochin.

"Dacă erau acolo Emeric Ienei, Victor Piţurcă, Mircea Lucescu, nume importante. Dacă erau antrenori care au trecut prin această lume, adică pe Tiţi Dumitriu, care a avut atîtea trofee. Cum să îl pui să fie testat de Victoraş Iacob? Mi se pare penibil.

Răzvan Burleanu trebuia să vină cu alte idei şi, pentru asta, este de felicitat. El a încercat să arate că fotbalul nu depinde de un singur om, Mircea Sandu.

A început să scoată în faţă comisii. Este un semnal că nu se mai merge pe relaţii personale, ceea ce este excelent. E bine însă că s-au ales antrenori tineri. 
Nu au ce antrena tehnicieni de 60 de ani la tineret.

Ei să rămînă la partea de consultare, orientare, dar acum e rândul celor tineri, dacă nu antrenează acum, atunci cînd", a spus Sichitiu la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.