Cupa Ligii

Flavius Stoican: "Menirea unui antrenor e să facă o echipă, nu să plîngă după un jucător sau altul"

Flavius Stoican

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 July 2014

Antrenorul "cîinilor", Flaviu Stoican, a lăudat evoluţia lui Valentin Lazăr la finalul meciului cîştigat cu Concordia din Cupa Ligii, 1-3, dar a vorbit şi despre plecările lui Rus şi Bălgrădean."Sînt mulţumit. Am întîlnit astăzi o echipă care ne-a pus probleme în prima repriză. Am jucat şi pe gazon sintetic, dar nu aş vrea să ne găsim scuze. Sînt bucuros că am întors rezultatul. A fost o partida foarte frumoasă, cu doi jucători în zi de graţie, Lazăr şi Rotariu. Sper ca Valentin să continue evoluţiile bune", a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul "roş-albilor" a vorbit şi despre plecările lui Laurenţiu Rus şi Cristi Bălgrădean. "Conducerea a hotărît să renunţe la ei din cauza salariilor. Normal că ar fi fost mai bine să-i am la echipă, dar asta e, menirea unui antrenor e să facă o echipă, nu să plîngă după un jucător sau altul", a mai precizat antrenorul "cîinilor".

Alte declaraţii:
"Am avut puţine emoţii la început, dar am reuşit să trec peste ele. Mă bucur că am cîştigat. Astăzi la şedinţa tehnică mi-a spus mister că voi fi noul căpitan în viitorul sezon. M-a luat puţin prin surprindere, dar m-am adaptat. Cred că ne-am adaptat puţin greu la acest teren sintetic, dar e bine că am reuşit să învingem Chiajna. Sperăm să cîştigăm campionatul, dar luăm meci cu meci şi vedem la sfîrşit. Golul îl dedic familiei mele, prietenei mele şi prietenilor mei", a spus şi Valentin Lazăr.

"Ne-am dorit foarte mult să începem cu dreptul. Merităm această victorie. Situaţia e destul de grea. Orice ban e binevenit pentru noi. Ne dorim să ajungem în finală şi să o cîştigăm. Trofeul ar sta bine la noi în vitrină. Ne-am acomodat la terenul sintetic pe care am jucat, mingea mergea ceva mai repede, dar a fost bine. Ne pare tare rău pentru plecarea lui Rus şi Bălgrădean. Noi trebuie să le suplinim lipsa şi să arătăm că avem valoare. Marc a avut un debut nefericit. I-am transmis după gol că vom face tot ce ne stă în putinţă să cîştigăm pentru el. Mi-a zis că mingea i-a alunecat şi de aceea a scăpat-o în poartă. La titlu încă nu ne putem gîndi. Nici n-a început campionatul", a încheiat Bărboianu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.