Liga 1

Se încing spiritele la Rapid! Replică acidă pentru Nicolae Manea: "Ştie doar să se plîngă!" » Anunţ în privinţa transferurilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 iulie 2014

Preşedintele Rapidului, Nicolae Manea, s-a plîns că nu poate lua decizii în club, pentru că cele mai importante măsuri sînt luate de administratorul judiciar, Cristina Andronache.
Revenită din concediu, Cristina Andronache i-a dat replica lui Nicolae Manea şi a anunţat că giuleştenii vor da startul la transferuri.

"Nu înţeleg de ce a trebuit să declare prin presă că eu aş fi responsabilă de tot ce se întîmplă acum la Rapid. El n-a venit măcar o dată la mine să îmi spună ce nu îi convine, ce are nevoie. Poate aşa ştie el să facă lucrurile, dar nu cred că este normal… Aflu fel şi fel de lucruri din alte părţi în loc să le discutăm noi faţă în faţă. Nae Manea ştie doar să se plîngă prin presă, dar nu mi se pare corect. Îl aştept să vorbim despre ce nu îi convine.

Aştept din partea oamenilor de fotbal de la Rapid propuneri pentru transferul unor jucători care ar acoperi toate posturile. Vreau, în principal, de la Marian Rada pentru că dumnealui se ocupă de echipă. Eu am pe masă o listă cu propuneri lăsată de Viorel Moldovan, un om în care am toată încrederea, însă toate transferurile le vom hotărî împreună", a declarat Cristina Andronache pentru ziarulring.ro.

"Cît sînt eu de preşedinte, fără doamna administrator eu nu pot lua nici o decizie. În condiţiile astea probabil că eu o să mă retrag. Doamna Andronache a fost impusă de un judecător, dar la fotbal ne pricepem noi. Poate ea la avocatură, la altceva"
Nicolae Manea, preşedinte Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.