Campionate

UPDATE Uite transferul, nu mai e transferul! Xavi Hernandez a decis să rămînă la Barcelona, după o nouă rundă de discuţii cu Luis Enrique!

Articol de Cristina Negrilă  —  marţi, 22 iulie 2014

UPDATE Schimbare radicală de planuri pentru Xavi Hernandez! Cînd părea că plecarea sa de la Barcelona e doar o chestiune de ore, fotbalistul a decis să se prezinte la antrenamente, alături de restul internaţionalilor, pe 24 iulie. 

Decizia vine după o nouă rundă de discuţii cu antrenorul Luis Enrique şi cu preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu.

Negocierile cu New York City continuă însă, dar Xavi se va antrena cu Barcelona, după cum anunţă impresarul său, Ivan Corretja. Capătă contur acum posibilitatea ca Xavi să mai rămînă un sezon la Barcelona, iar apoi să meargă în Statele Unite. Decizia a surprins pe toată lumea, Xavi ţinînd timp de săptămîni întregi prima pagină în ziarele de casă ale Barcelonei, Mundo Deportivo şi Sport, plecarea sa fiind catalogată drept iminentă.
____________________________________________________

Internaţionalii Barcelonei urmează să se alăture joi colegilor, sub comanda tehnicianului Luis Enrique. Presa catalană scrie că printre ei nu se va afla căpitanul Xavi Hernandez, 34 ani, care va părăsi gruparea blau-grana în această vară.

După 23 de ani în care a apărat culorile clubului, Xavi a decis că e momentul să pună punct şi va semna merge în SUA, pentru a semna cu New York City. Mai avea contract cu Barça pînă pe 30 iunie 2016. Urmează ca sîmbătă, cel mai probabil, mijlocaşul să susţină o conferinţă de presă în care să-şi ia rămas bun de la fani şi colegi, scrie Mundo Deportivo.

Fotbalistul a decis să părăsească Barcelona după discuţia avută cu Luis Enrique, care l-a anunţat că rolul său va fi diferit faţă de cel avut pînă în sezonul trecut.

Xavi ar urma să semneze un contract valabil pentru două sezoane, cu opţiune pentru încă unul, şi ar urma să fie coleg cu Villa şi Lampard.

Sezonul în SUA începe în 2015. David Villa, de exemplu, va juca în Australia pînă atunci, pentru a fi în formă la startul sezonului în Statele Unite.

723 de meciuri pentru FC Barcelona a bifat Xavi în 23 de ani

22 de trofee şi-a trecut în palmares catalanul în tricoul blau-grana

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.