Liga Campionilor

Steliştii recunosc că sînt îngrijoraţi de eventuala deplasare în Kazahstan: "Ne temem de evenimentele din Ucraina!"

Rămășițele avionului doborît săptămîna trecută

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Costel Gâlcă, Iasmin Latovlevici şi restul jucătorilor stelişti se tem de eventuala deplasare a echipei în Kazahstan.

Conducerea din Ghencea va solicita companiei Tarom ca pentru posibilul meci dintre Steaua şi Aktobe, din turul 3 preliminar, avionul cu care vor zbura spre Kazahstan să ocolească regiunea Şijne-Torez. Localitate din sud-estul Ucrainei este locul unde joia trecută a fost doborît avionul companiei Malaysia Airlines, cu 298 de oameni la bord, fără să existe supravieţuitori.

Costel Gâlcă a punctat: "Doamne fereşte să se mai întîmple ce s-a petrecut cu acel avion în Ucraina! Din ce ştiu eu, încă nu a început războiul, am înţeles că a fost vorba de un atac terorist, dar nimic mai mult. Indiferent de ce se întîmplă acolo, noi sîntem obligaţi să mergem să jucăm".

Şi Iasmin Latovlevici a comentat subiectul: "Pentru mine în momentul de faţă nu contează cu ce echipă vom juca în turul următor al Ligii Campionilor. Important este să nu survolăm spaţiul aerian al Ucrainei. Am vorbit p-aici cu colegii, cu stafful şi toată lumea se teme, după incidentul care a avut loc joia trecută. E clar că nu trebuie să trecem pe acolo".

Pentru a ajunge la Aktobe, steliştii vor apela la o cursă charter a companiei Tarom care va avea un traseu ocolitor pe ruta Bucureşti - Constanţa - Samsun - Batumi - Tbilisi - Aktobe. Zborul spre Kazahstan pe noul traseu stabilit de autorităţile aeroportuare de la noi va fi parcurs în aproximativ 5 ore.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.