Liga 1

CFR nu-i mai permite lui Mihai Mincă să se antreneze în Gruia: "Aleargă singur!"

Mincă mai are contract cu CFR pînă 2016

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fiindcă a făcut memoriu să i se achite restanţele salariale vechi de 8 luni, portarului i s-a transmis că nu i se pot asigura condiţii de pregătire.

În decembrie 2013, Mihai Mincă era de acord cu reeşalonarea unei restanţe financiare ca să-şi poată lua licenţa CFR. Acum însă, clubul din Gruia a întors foaia. Mihai nu a mai primit nici un ban de 8 luni. Deşi Miriuţă îl asigurase că are nevoie de el, imediat după ce goalkeeper-ul a depus un memoriu să-şi recupereze banii, a fost îndepărtat din lot!

S-a antrenat un timp cu rezervele, apoi sub comanda lui Francisc Dican, la CFR II. Ieri, nici Dican nu mai voia să-l primească. I-a transmis că "ar fi bine să-ţi faci programul singur. Aleargă şi tu pe aici! Cei din conducere nu vor să te mai vadă pe stadion!". L-a primit totuşi doar pentru că echipa mare e plecată în Serbia pentru returul cu Jagodina.

"Nu vrem să discriminăm jucătorii!"
Sindicatul fotbaliştilor, AFAN, a cerut CFR-ului să precizeze în ce condiţii se poate pregăti Mincă. Juristul ardelenilor, Ion Ivaşcu, a dat un raspuns halucinant: "Vă facem cunoscut că clubul CFR are 200 de jucători legitimaţi, fiind în imposibilitatea de a le asigura tuturor acest gen de pregătire. Nu dorim să existe tratamente preferenţiale, discriminatorii, ale unor jucători faţă de alţii".

9 mii de euro e salariul lunar al lui Mincă în Gruia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.