Liga Campionilor

Picnicul de miercuri seara » Champions League cu aer de Liga 1: Steaua a jucat fără galerie cu Stromsgodset

+3 Foto
Puștii au suferit pentru favoriții lor

Articol de Cătălin Popescu, Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Puţin peste 20.000 de fani a strîns Steaua aseară în tribune la debutul ei pe teren propriu în noul sezon european.

Laurenţiu Reghecampf pare că a luat cu el în Arabia şi o parte din fanii roş-albaştri. După ce la Supercupa cu Astra au fost doar 12.000 de spectatori, aseară campioana României a fost susţinută de aproximativ 22.000 de suporteri, la meciul de debut în noul sezon de Liga Campionilor.

Victoria din Norvegia, numele necunoscut al adversarului şi avertizarea meteorologică de furtună i-au ţinut pe mulţi stelişti acasă, în faţa televizorului. Iar cei care au venit s-au prezentat precum la o ieşire la iarbă verde, fără steaguri, fără fulare, şi au fost destul de tăcuţi pentru cea mai importantă competiţie intercluburi.

Fără galerie
Chiar dacă nu a umplut întotdeauna Arena Naţională, în mod normal peluzele au fost pline în ultimii doi ani, în competiţiile europene. De data aceasta, cele două galerii ale Stelei care ocupă sectoarele respective au absentat în număr mare, în total, la cele două peluze s-a strîns sub 3.000 de oameni.

Din acest motiv, atmosfera a avut de suferit. Dacă altădată, la prezentarea echipelor, numele adversarului era huiduit de întreg stadionului, acum acest lucru a trecut neobservat. Spectatorii s-au trezit abia după ce crainicul anunţase jumătate din echipa favoriţilor şi abia atunci au început să scandeze numele elevilor lui Gâlcă.

Nici startul meciului nu a animat atmosfera. Spectatorii de la cele două tribune au privit ca la teatru, iar cele două peluze s-au încurcat una pe cealaltă, reuşind rareori să se facă auzite. Cei 50 de fani ai lui Stromsgodset au profitat şi şi-au făcut simţită uneori prezenţa, dar şi ei au fost la fel de apatici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.