Media

Pentru prima dată în 24 de ani, Radio România n-a transmis o partidă importantă: "E o pată neagră în istorie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 iulie 2014

Pentru prima dată după 1990, postul naţional de radio, Radio România Actualităţi, nu a transmis în direct un meci important al unei echipe româneşti din cupele europene!

Şi asta după ce Steaua a încredinţat drepturile de transmisie ale meciului de ieri seară din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor de pe Arena Naţională contra norveginilor de la Stromsgodset unei firme care, pentru a le revinde, a cerut suma de 4.000 de euro postului public.

"S-a încercat în mai multe rînduri negocierea cu reprezentanţii firmei respective, dar nu s-a ajuns la nici o înţelegere! Suma este de 4 ori mai mare decît pentru un meci din grupe!", au precizat ieri oficialii postului.

Chiar şi aşa, Radio Româmia şi-a trimis comentatorii la stadion, pe Cătălin Cîrnu şi Adrian Soare. "E o pată neagră în istorie!", au spus cei doi.

De partea cealaltă, Daniela Iancu cea care a cumpărat drepturile radio susţine: "În cei 4.000 de euro includem şi prejudiciul a două partide «piratate» de Dobre în trecut. Am sesizat UEFA pentru abuz!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.