Stranieri

EXCLUSIV Încă un român în Anglia! Unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1 dă probe la un club de top din Premier League

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 24 iulie 2014

Component al echipei naţionale Under 16, Rareş Lazăr, a debutat în sezonul trecut la FC Vaslui, devenind astfel al doilea cel mai tînăr jucător care a evoluat în Liga 1. 

A debutat pe prima scenă la o vîrstă la care alţii se pregătesc să intre la liceu, 15 ani, o lună şi 20 de zile! Acum, cînd echipa a fost retrogradată din Liga 1 şi nici măcar nu a fost înscrisă în Liga a 4-a, jucătorul îşi caută altă formaţie.

A fost dus în Anglia, unde a dat probe la echipe precum QPR şi Liverpool, iar în prezent se antrenează cu echipa de juniori a celor de la Tottenham. Tînărul jucător are mari şanse să fie păstrat.

"Eu mi-aş dori să rămîn aici, la Vaslui, dar dacă clubul va dispărea, e normal că voi încerca să merg undeva unde voi avea şansa să joc şi să cresc de la meci la meci. Sper să reuşesc în cariera pe care mi-am ales-o", spunea jucătorul după debutul împotriva Ceahlăului.

Îl admiră pe Sînmărtean
Lazăr e considerat de specialişti drept un mare talent, lumea prin Vaslui alintîndu-l "noul Sînmărtean".

"Lucian e idolul meu, sper că voi ajunge ca el într-o bună zi!", a spus Rareş.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.