Liga 1

Probleme pentru Rapid » Angelo Massone ameninţă clubul giuleştean cu judecata

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 July 2014

Scandalurile se ţin lanţ la Rapid. Imediat după ce Valerii Moraru a anunţat că s-a înţeles cu giuleştenii pentru preluarea echipei alb-vişinii, Angelo Massone a anunţat printr-un comunicat de presă că va da Rapidul în judecată.

Massone susţine că a semnat un precontract cu Adrian Zamfir, dar din cauza faptului că nu a prezentat în timp util garanţia financiară care i s-a cerut, precontractul a fost anulat, anunţă Digisport.

"Comunicat de presă

Subsemnatul Angelo Massone am luat la cunoştinţă, din presă, despre o situaţie improprie negocierilor şi actelor semnate de către mine cu acţionarul majoritar, domnul Adrian Zamfir, sub îndrumarea administratorului judiciar Cristina Andronache, deţinătorul a 99,72% din acţiunile Clubului Rapid.

Arăt faptul că, în data de 15.07.2014, am semnat cu acesta un contract de vânzare-cumpărare de acţiuni, urmare a contractului de opţiune de cumpărare, având acelaşi obiect şi care a fost semnat în data de 16.06.2014. Condiţiile contractuale stabilite nu mi-au permis, cu toate eforturile pe care le-am făcut atât eu, cât şi avocaţii mei, să clarific situaţia deţinătorilor acţiunilor clubului Rapid.

Subsemnatul, m-am angajat contractual ca în afară de preţul pe acţiuni, să susţin activitatea atât financiară, cât şi profesională a clubului Rapid. În acest sens, am angajat discuţii avansate cu internaţionalul Ze Maria, pentru preluarea de către acesta, în calitate de antrenor, a clubului în vederea readucerii clubului Rapid la un nivel înalt în lumea fotbalului românesc şi internaţional", se arată în comunicatul emis de Massone.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.