Stranieri

Vlad Chiricheş low cash » AS Roma ţinteşte aducerea la preţ redus a căpitanului naţionalei

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giallorossilor le trebuie un stoper şi vor să facă transferul ratat acum un an, profitînd că Vlad e nemulţumit la Tottenham, care nu l-a luat în turneu din cauza problemelor la spate


L-a vrut încă din vara trecută, însă Tottenham i l-a suflat, supralicitînd. AS Roma nu a renunţat la ideea de a-l aduce pe Vlad Chiricheş şi încearcă să profite de situaţia lui la clubul londonez. Antrenorul Rudi Garcia a anunţat clar că gialorossii mai au nevoie de un stoper şi directorul sportiv Walter Sabatini şi-a reamintit de fostul stelist, ajuns în Premier League şi nu în Serie A pentru 9,5 milioane de euro cash.

Deşi negociază cu Astori (Cagliari), dorit şi de Lazio, Roma l-ar lua pe Vlad dacă The Spurs vor cere mai puţini bani decît au dat în 2013 pe românul de 24 de ani, ce acuză tot mai des probleme la spate. Acesta este şi motivul oficial al neparticipării la turneul din SUA. "Deranjat că joacă puţin la Tottenham, Chiricheş ar putea lua în considerare o apropiată mutare în Italia", a confirmat agenţia romanews.eu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.