Liga 1

FOTO Lemnaru a fost prezentat la Steaua » Ce număr şi-a ales atacantul şi mesajul pentru Gâlcă. Încă două transferuri în Ghencea!

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 25 July 2014

Valentin Lemnaru a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la stadionul Ghencea. Fostul atacant al lui "U" Cluj a vorbit despre noua sa echipă şi noile obiective personale.

Atacantul şi-a ales numărul 19 şi a fost deja trecut de stelişti pe lista UEFA, astfel că poate evolua chiar de miercuri în meciul cu kazahii de la Aktobe.

"E un pas important în cariera mea, mă bucur că am semnat. Au fost ceva oferte din străinătate, dar am preferat să vin la Steaua. Îmi doresc să joc aici, să demonstrez că am valoare. Alt motiv pentru care am venit este că îmi doresc să ajung la naţională.

Nu are importanţă faptul că am ajuns la Steaua la 30 de ani. Mai bine mai tîrziu decît niciodată. Îmi doresc să mă integrez cît mai repede şi să marchez mai mult decît am facut-o la U Cluj", a spus Lemnaru, care i-a transmis indirect lui Gâlcă: "Eu sînt pregătit să intru şi mîine cu Rapidul!".

13 goluri a marcat Lemnaru pt U Cluj sezonul trecut

"Vali a fost trecut deja pe lista UEFA. E un atacant aşa cum ne-am dorit"
Valeriu Argăseală

Mai vin un închizător şi un fundaş
Argăseală a mai anunţat transferuri: "Pista Breeveld rămîne deschisă, dar dacă Pandurii nu înţelege să scadă din preţul uriaş vom apela la varianta de rezervă. De asemenea, există posibilitatea să vină şi un fundaş".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.