Liga 1

Ionel Ganea a fost prezentat ca "principal" la Rapid: "Misiunea mea este să salvez echipa de la retrogradare!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 July 2014

Fostul jucător al Rapidului, Ionel Ganea, a fost prezentat astăzi ca antrenor principal al giuleştenilor, în cadrul unei conferinţe de presă la stadionul de lîngă Podul Grant. "Ganezu'" nu a bravat cu declaraţiile, dar a spus că va încerca să menţină echipa în primul eşalon.

"Ionel Ganea este un antrenor tînăr, care a venit cu gînduri bune la echipă. Am mare încredere în el. Atît eu, cît şi Marian Rada îl vom sprijini", a precizat Nae Manea în debutul conferinţei.

Destul de lipsit de entuziasm şi cu gîndul la meciul de mîine, fostul internaţional a luat apoi cuvîntul. "Nu contează că am venit chiar înaintea meciului cu Steaua. Vom vedea ce se va întîmpla mîine. Misiunea mea este să salvez echipa de la retrogradare.

Am doar 18 jucători şi trei portari, dar cred că la orice echipă sunt probleme de lot. Normal că îmi doresc mai mulţi jucători cu experienţă, dar asta depinde strict de conducere. E devreme însă să vorbim despre primul 11. N-am avut contact pînă acum cu echipa, dar voi avea timp de diseară pînă mîine să găsesc cea mai bună formulă", a declarat Ionel Ganea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.