Liga 1

Stilul oltenesc » CS U Craiova şi Pandurii au terminat la egalitate, 1-1, dar fotbal de calitate a fost cu linguriţa

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Curelea a salvat remiza, aseară, la debutul lui CSU în Liga 1, după ce s-a întrecut în ratări. Pandurii lui Grig, prea puţin pentru nivelul lotului

Craiova respiră iar fotbal prin CS Universitatea, chiar dacă sînt tot mai puţini olteni în formaţia lui Gane. Băieţii în alb şi albastru au încercat să depăşească tracul primei runde. Cei mai mulţi au mai jucat în Liga 1, însă coeziunea încă se caută.

La bibliotecă
Tocmai de aceea elevii lui Gane s-au pus pe citit, aseară, peste măsură, ca să descifreze drumul spre poarta echipei lui Grigoraş. Băluţă şi Achim, în aceeaşi fază din minutul 10, au încercat să facă gol, vorba lui Sorinaccio Cîrţu, dar n-au reuşit.

Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Curelea (13), scăpat singur, dar a încercat o boltă prea înaltă. Căpitanul Craiovei a mai avut, apoi, două reluări cu capul, nereuşite.

Şi s-au prins!
Pandurii, vizibil mai aşezaţi, mai experimentaţi, au aşteptat la cotitură, siguri pe forţa lor de a-i prinde în şah pe adversari. Tot lecturînd tactica lui Grig, craiovenii s-au prins că pot mai mult, Curelea (48), şut din întoarcere, fiind la o palmă de gol. Vîrful gazdelor a reuşit să rateze şi din trei metri! Imediat, în minutul 53, Elton da Silva era să-şi înscrie în proprie poartă.

Presiunea a rămas constantă, Frăsinescu (64) a trimis cu capul, megapericulos. Nistor (67) a bătut o lovitură liberă, înşelător, dar Brac şi-a luat mănuşile bune. Pare limbaj de lemn, dar ocaziile chiar se răzbună în fotbal.

Shalaj (74) i-a redus la tăcere şi a turnat plumb în ghetele craiovenilor, golul său curmînd elanul muncitoresc al doljenilor. Pleşan, care mai lumina jocul, a ieşit accidentat, Curelea (84) a mai bifat o mare ratare, doar unghiul de şut s-a modificat. Pînă cînd căpitanul Craiovei a găsit drumul spre reuşită, "cap" necruţător. S-a scos şi pe el, a salvat şi echipa.

101 este cota Craiovei la pariuri la cîştigarea titlului în acest sezon, fiind a 9-a echipă într-un top al pretendentelor la campionat


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.