Liga 1

Petre Grigoraş laudă CS U Craiova: "Va avea un cuvînt greu de spus" » Costin Curelea îl completează: "Trebuia să cîştigăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 July 2014

Antrenorul celor de la Pandurii, Petre Grigoraş, e mulţumit de rezultatul echipei sale în faţa celor de la CS U Craiova, scor 1-1. Tehnicianul gorjenilor crede că gazdele de azi vor avea o evoluţie foarte bună în acest sezon. 

"A fost un meci echilibrat. Gazdele au avut cîteva ocazii clare. Cînd reuşeşti totuşi să conduci şi eşti egalat cu 3 minute înainte de final îţi pare rău. E un rezultat normal.

Trebuie să ne pregătim pentru mai tîrziu. Din păcate l-am pierdut pe Erico pe final. E bine că nu am pierdut primul meci al sezonului. Universitatea va avea un cuvînt greu de spus.

Pentru mine personal nu va avea.E plăcut să joci cu 10-12 mii de oameni în tribună", a spus Petre Grigoraş la Look TV.

"Trebuia să cîştigăm dacă e să ne uităm pe numărul de ocazii, dar totuşi un egal cu o echipă care a jucat în cupele europene ar trebui să ne mulţumească.

A fost o mare onoare pentru mine să fiu căpitanul acestei echipe, dintr-un oraş care mănîncă fotbal pe pîine. Din păcate la meciul cu Steaua se va juca fără spectatori, spectacolul va avea de suferit din acest motiv", a spus Costin Curelea la Look TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.