Liga 1

Să vezi şi să nu crezi! Rapid are un nou patron! Primele declaraţii: "Aducem jucători! Am ales Rapid pentru tradiţie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 iulie 2014

Actele pentru vînzarea Rapidului către omul de afaceri moldovean Valerii Moraru au fost semnate aseară. Noul patron al Rapidului a susţinut o conferinţă de presă.

Valerii Moraru este de astăzi noul patron al Rapidului, după ce toate părţile s-au înţeles aseară şi au semnat actele pentru vînzare a clubului. Moraru va fi acţionar majoritar, cu 70 de procente, restul acţiunilor fiind distribuite către cei patru suporteri care le-au achiziţionat de la Adrian Zamfir.

CONFERINŢA DE PRESĂ:
» "Rapid este un brand mare, era păcat să dispară! Vreau ca foştii acţionari să mai aibă nişte procente, mici. Am ales Rapid pentru tradiţie şi pentru suporterii minunaţi. Toată familia m-a susţinut pentru această preluare şi este unica achiziţie unde familia a votat unanim!"

» "Cred că nicăieri în lume nu au mai existat suporteri ai unei echipe care să ajungă la spital după ce au intrat în greva foamei pentru clubul pe care-l iubesc. Am fost la mai multe meciuri ale echipei şi m-au impresionat mai multe aspecte"

» "A fost semnat contractul cu un nou antrenor, chiar dacă acesta a fost negociat în absenţa noastră. Dacă îşi va atinge obiectivele acest lucru este foarte bine. Administratorul judiciar care l-a ales pe domnul Ganea, i-a stipulat nişte clauze corecte şi obiective. Putem rezilia oricînd contractul dacă nu va îndeplini obiectivele."

» "Avem mai multe oferte de la impresari străini pentru aducerea unor jucători la Rapid. Săptămîna viitoare vom decide cu stafful tehnic, cine va veni. Domnul Ganea are obiective, dar are nevoie de linişte, susţinere şi condiţii. Noi vom aduce jucători!"

» "Am cumpărat bilete şi diseară voi merge la meci împreună cu familia şi prietenii. Trebuie să învingem! Dacă ne era frică, nu mai intram pe teren."

Valerii Moraru deţine companiile Azuga Waters şi Perla Covasnei şi a promis că va vira în contul clubului suma de 500.000 de euro acum, urmată de încă o jumătate de milion înainte de retur.

Topul Capital i-a calculat o avere de peste 300 de milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.